Minden eddiginél nagyobb telefonokon dolgozik az iPhone a jövő évi szezonra a KGI jövendőmondója szerint. Az 6,5 hüvelykes iPhone X Plus-on, és az idén kihozott 5,8-as X utódján felül egy 6,1 hüvelykes, dizájnját tekintve azonos formanyelvi elemekkel operáló, ám LCD panellel szerelt, emiatt várhatóan némileg olcsóbb készülék is jöhet.

A tegnap kijött befektetői jegyzet tanúsága szerint nagy meglepetések nincsenek, a következő adag iPhone 2018 második felében, év vége felé jelenik majd meg. Kuo szerint Cupertino a 600-750 dolláros szegmensbe pozicionálná az LCD-s új modellt, ami a gyengébb felbontású kijelzője ellenére is minden bizonnyal megkapja majd az idei X újdonságait: a FaceID-t és az új kameramodulokat is.

Nyilván ezek mellé jön az iPhone X továbbfejlesztett verziója, várhatóan azonos kijelzőmérettel és egy-két apró újítással. Ming-Chi szerint a három új modell érkezésével, és azt a tényt figyelembe véve, hogy addigra az Apple már fel lesz készülve az új form factor és az új technológiák tömeggyártására, az eladások tekintetében "szuperciklusra" számíthatunk, bármit is jelentsen ez azon kívül, hogy végtelen mennyiségű telefont adnak el megint.