Megérkezett az első nagyobb update az összes új Apple oprendszer verzióhoz, úgyhogy össze is szedjük nagyon röviden, hogy mik a fő újdonságok. Mielőtt részletekbe mennénk, a korábban emlegetett KRACK WPA2 sebezhetőséget az összes OS-ben kijavították és mindegyikbe rengeteg új emoji került (roppant fontos!). A tvOS 11.1 ezen felül leginkább csak a szokásos általános bugfixeket és optimalizációs javításokat tartalmaz. 

Megjött a watchOS 4.1-es frissítése is, aminek talán legfontosabb újítása, hogy az LTE-képes Series 3 modellekkel mostantól iPhone-unk jelenléte nélkül is tudunk Apple Music-ról zenét streamelni sőt, az új Radio alkalmazással akár a Beats 1-et, vagy bármelyik másik Apple Music csatornát is hallgathatjuk. A beállításokban lett egy Wi-fi kapcsoló, aminek OFF-ba billentésével az LTE-kapcsolat használatára kényszeríthetjük az eszközt.

A legtöbbeteket nyilván az iOS 11.1 érint, szóval rá is térünk. A teljesség igénye nélkül: ki lettek javítva a némelyik fotó homályos megjelenését okozó és a Live fotó effektek lassú megjelenítését előidéző bugok, illetve számtalan új Accessibility javítás is jött a 11.1-gyel. Közkívánatra visszahozták a kijelző szélén 3D érintéssel felhozható app switchert és most már a Mail notik sem jelennek meg tisztogatás után újra. A gyári billentyűzet mostantól többféle emojit is felajánl, ha vonatkozó szót gépelünk be. A teljes hibajavítási listáért tessenek megtekinteni a release notes szekciót, de az első visszajelzések alapján azt is elmondhatjuk, hogy az akkuidők szinte minden modellnél jelentősen javultak.

Sorrendben utolsóként jött ki, de nyilván nem utolsósorban itt a macOS High Sierra 10.13.1-es frissítése is. Egy Apple Pay-es vonatkozású Bluetooth hibán felül megbízhatóbbá vált a Microsoft Exchange szinkronizáció és a Spotlight gépelős hibája is meg lett gyógyítva. Azt gondolom mondanom sem kell, hogy mind a négy OS következő verziójának első bétája is kikerült már.