A Mac4Ever szolgáltatóktól származó információkra hivatkozva azt állítja, hogy az Apple szokásos őszi eseménye, melyen az aktuális iPhone-okat is bejelentik idén szeptember 12-én lesz. Bár korábban többször is emlegette a sajtó, hogy alkatrész ellátási és szoftveres problémák miatt az OLED kijelzős iPhone 8 csak októberben vagy az év végén startolhat el, a forrás azt állítja, hogy a szeptemberi eseményen mindhárom új telefont (iPhone 7s, iPhone 7s Plus, iPhone 8) bejelenti az Apple.

Az előrendelés szeptember 15-én indul, míg a hivatalos megjelenés egy héttel később, szeptember 22-ére várható. Az iPhone 8 azon kívül, hogy arcpirítóan magas árcédulát kaphat, rendkívül korlátozott példányszámban lesz csak elérhető, így több mint valószínű, hogy már az előrendelés fázisában elfogy a kezdő készlet.

A keynote-on egyébként a harmadik generációs Apple Watch, illetve a 4K-s Apple TV leleplezésére is számíthatunk. Akárhogy is, ha valóban három hét múlva lesz az Apple éves őszi sajtóeseménye, akkor legkésőbb jövő hét végéig illene kiküldeniük az újságíróknak szánt meghívókat. nagyon kíváncsiak vagyunk, milyen felirat szerepel majd rajta...