Bár a pornó és az App Store egymással nem megférő fogalmak, a leghíresebb felnőttfilm-megosztó nem akármilyen alkalmazást fejlesztetett le.

A TrickPics nem másra való, mint pucér szelfik cenzúrázására kiterjesztett valóság alapon működő filterrel.

Bár az ingyenes alkalmazás fejlesztőjeként hivatalosan az ENJOYIT360SL van feltüntetve, az Pornhub promókampányából egyértelmű, hogy ők állnak a háttérben. Az App Store-os leírás ügyesen kerülgeti a forró kását, nyilván az online bolt szabályainak betartása érdekében. Óvatoskodva csak ennyit írnak: 

Bemutatjuk a TrickPics-t, az unalmas, régi fotóid különlegessé tételének legújabb módját. Az alkalmazásunk kiterjesztett valóság alapú filtereket használ, hogy egy csipetnyi mókát adjon képeidhez. Több, mint 15-féle opció, a lehetőségek tárháza kimeríthetetlen!

A store-os screenshotok se sokat segítenek, egyszerűen az app működését mutatják be és alap tippeket adnak a jó fénybeállításokhoz. Persze, amint ránézünk a Pornhub App Store-on nem fellelhető promóciós anyagaira, egyből kibújik a khmm... szóval a szög a zsákból.

Itt egy közepesen NSFW videó az appról:


Az appban készített képeket elmenthetők és olyan módon oszthatók meg, ahogy csak nem szégyelljük. Ki tudja meddig, ugyanis az Apple-nek lehet, hogy előbb-utóbb leesik, hogy merről fúj a szél.

A több, mint 900 megás alkalmazás most még letölthető.