Bár még csak tavasz eleje van, még nem sok valós részlet és alkatrész szivárgott ki az évfordulós modellről, így arról, hogy hogyan is fog kinézni az iPhone 8, maximum találgatásokba tudunk bocsátkozni. 

1344440801_iphone-2g.jpg

A legújabb ilyen arról ír, hogy a high-end iPhone "vízcsepp dizájnt" kap majd, bármit is jelentsen ez. Elvileg a régire emlékeztető ívelt hátlappal, és lágyabb, kerekebb formákkal  és 3D üveg segítségével fog tisztelegni a leges-legelső Apple telefon előtt - értelemszerűen nagyobb képernyőmérettel (5,8 a legvalószínűbb) és jóval vékonyabb formában.

Persze az íves hátlap ellenére is marad jó vékony az elvileg a régit a mostani formanyelvvel ötvöző kialakítású telefon. Két dolgot azért nem árt szem előtt tartani: a hír szállító koreai ETNews nem egy bejáratott, megbízható hírforrás és ennyire korán más forrás sincs, ami meg tudná erősíteni a híresztelést.

A hátlapról eddig konkrétan nem sok infónk volt, így a szokásos policy alkalmazandó: csipetnyi sóval fogyasztani az értesülést. Az egyetlen dolog, amit a pletykák megerősíteni látszanak: mostantól alumínium helyett üveg vázra és hátlapra számíthatunk