Már többször írtunk a blogon Hosszú Zoltán alkalmazásáról, a GAgetről, ami iOS-en és macOS-en minden korábbinál szebben, összeszedettebben és szexibben mutatja meg oldalaink látogatottságát. Eleinte widgetként működött, később a Notification Centerbe épült be. 

Most pedig kapott egy jókora frissítést, ezek az újdonságok:

  • Megtanult magyarul
  • Teljesen új fő app, amivel egyszerűbben és átláthatóbban lehet a profilokat kezelni
  • "Brutál gyors lett" az eddigi Overview widget
  • Egy teljesen új widget: Real-Time, a valós idejű adatok megjelenítéséhez (in-app purchase 1.99 euró)
  • Egy teljesen új app: GAget Alerts, ami a menü barban fut és figyeli a beállított metrikákat és szól, ha eléri a célszámot (in-app purchase 1.99 euró)
  • Akinek kell, több accountot is hozzáadhat egy egyszeri 1.99 euró in-app purchase áráért

Kipróbáltam, és tényleg. Az Overview-t én nyolc különböző oldallal használom, mindegyik megmutatja az aktuális számokat kevesebb mint egy másodperc alatt. Csak előhívom a Notification Centert, és már pörögnek is a számok. Alant pár reggeli screenshot (az alacsony számokért ez a tényező felelős, ne tessék röhögni)

screen_shot_2017-03-04_at_8_15_55.png

screen_shot_2017-03-04_at_8_19_07.png

screen_shot_2017-03-04_at_8_21_06.png

screen_shot_2017-03-04_at_8_21_50.png

A Real-Time funkció is ugyanilyen gyors, itt láthatjuk, hogy egy adott oldalunkon épp hányan tartózkodnak. Az Alerts pedig sok lehetőséget kínál arra, hogy külön értesítéseket kapjunk bizonyos célszámok elérése esetén. Nem kell itt feltétlenül arra gondolni, hogy ügynökségként szeretnénk látni az előre meghatározott értékeket, egyszerűen csak jó tudni, ha egy adott napon a korábbi naphoz képest mondjuk 20 százalékkal több a látogató, mert aznap valamit jól csináltunk. És mennyivel jobb, hogy nem kell nyolc oldalt végignyálazni minden nap emiatt, hanem megkapjuk üziben, ha megtörténik.

Világszínvonalú.

Nem ÚGY, hanem tényleg.

Letölthető macOS-re, iOS-re.