Megjelent egy pletyka arról, hogy az bár az iPhone 8-as még a 7-esnél is drágább lesz, cserébe viszont hosszabb ideig bírja majd egy feltöltéssel az akksija, illetve lesz hajlított AMOLED kijelző, meg 3D-s szenzor, meg vezetéknélküli töltés, meg fejlettebb mesterséges intelligencia, és huss, kilőttek a részvényárak a sztratoszférába. Az új érték 136,7 dollár volt, ami örökös rekord, korábban el nem ért csúcs, részvénypiaci Csomolungma.

apple-upper-west-side-new-york-city.jpg

A piac persze tényleg ki van éhezve valami forradalmira, hiszen az iPhone talán a retinás kijelzővel szerelt 5-ös óta nem hozott sok újdonságot a piacra, és egy izgalmas megjelenés sokat dobhatna a készüléken, meg egy értelmesebb mesterséges intelligencia is (most kellett ebben a szövegben másodszor kijavítanom az intelligencia szót (harmadszor, intelligenicia, folyton ez van)), mert Siri kezd reménytelenül lemaradni a konkurensekhez képest.

Apropó Siri: amikor megkérdezték az Apple-t, hogy miért nem tud olyan kérdésekre válaszolni a csaj, amire a konkurensek simán tudnak válaszolni, akkor az volt a hivatalos álláspont, hogy praktikus okokból: mert ilyen kérdéseket fel sem tesznek már Sirinek.

Persze, hogy nem, mert tudjuk, hogy úgysem lesz képes válaszolni rájuk.

Sd kártya-olvasó meg azért nincs az új MacBook Próban, mert ORMÓTLAN ahogy félig kilóg a gépből a kártya.

Fura embereket engednek a fejlesztések közelébe mostanában az Apple-nél.