almalé és kungfu Rólunk

Így csinálj PRO videós eszközt az iPhone-odból!

Itt tudjátok megvenni a cuccot. Black Friday miatt most vasárnap éjfélig 13 ezres ajándék akksival adják a cuccost.



Első benyomásaim az új Touch Barról - VIDEÓ

Végre mi is megkaparinthattuk a 13-as touchbaros MacBook Prót. Pontosabban én kaparintottam meg (Ádám), miközben Csaba Sevillában szintén nagyon rajta van, hogy szerezzen egyet. De egyelőre nem sikerült neki.

Így aztán, a világtörténelemben először, én készítem az Appleblog feat. Almalé és Kungfu videót a cuccról. Fogadjátok szeretettel, minden hibájával együtt. 

Az iCentre-nek köszönet a gépért. Az új MacBook Prók megvásárolhatóak egyébként náluk ezen a linken.



Az iCentre-nél az új MacBook Prót árazták le

Az Apple a TouchBar felárazása mellett - kevésbé szimpatikus módon - a sima termékfrissítést kapott alap MacBook Prókat is drágábban kezdte árulni idén, mint a korábbi alapmodellt. 

Szerencsére az iCentre-nél most kiküszöbölik a csorbát.

mbp13-space-gallery1-201610.jpeg

A készlet erejéig. Addig ugyanis 50 ezer forinttal olcsóbban lehet megvásárolni a TouchBar nélküli 2016-os MacBook Prót. Tehát most már félmillió alatt lehet egy új MacBook Pród felturbózott SSD-vel, állati jól szóló hangfalakkal (épp azt hallgatom én is), baromi fényes kijelzővel. Touchbar nélkül, amire így már 150 ezer forintot kell ráfizetni.

Az akció nem tart a végtelenségig, ezért aki ilyen gépet akart venni, sokáig már ne várjon vele.

Ja, és egyébként készülnek a videók, a hétvégén elvileg kettőt is megnézhettek nálunk.

Disclaimer: az iCentre az Appleblog feat. Almalé és Kungfu partnere



Fekete Péntek az iCentre-nél! %%%%%

Idén is elstartolt a vásárlási őrület, ezen a hétvégén az iCentre is tartogat pár olyan árleszállítást, hogy eladod a házat, a kocsit, a ruháidat, gagyizol, vasat lopsz, megőrülsz.

screen_shot_2016-11-25_at_8_31_27.png

Kezdjük ott, hogy az Apple Watch-okon jó nagy kedvezmények vannak, akár 91 ezer forinttal vehetsz most olcsóbban órát. Egy csomóan vannak, akik már rég ki akarják próbálni, de valahogy nem jutottak el odáig, hogy meg is vegyék a cuccot. Ennél jobb alkalom nem lesz.

screen_shot_2016-11-25_at_8_31_18.png

Az összes Beats termékre 20% kedvezményt adnak.

Az összes B. termék is egységesen 25% kedvezménnyel kapható, akinek tok, telefonos kiegészítő, kábel meg hasonló kell, most kattingasson. A DJI Phantom drónok is akciósak, itt a legnagyobb kedvezmény 69 000 forint. A DJI Osmo Mobile-hoz (amit imádunk használni egyébként a saját videóknál is) most ajándék akkumulátort adnak 13 ezer forint értékben. Van még JBL kedvezmény is, több termékre. 

screen_shot_2016-11-25_at_8_31_08.png

 Ezeken kívül pedig iPhone, Mac és egyéb vegyes kiegészítőkből van válogatás, egységesen 25% kedvezménnyel.  

Az ajánlat mától elérhető, és egészen vasárnap éjjel 23:59-ig fog tartani. A kedvezmények az iCentre Allee, Arena és MOM Park üzletekben, és az icentre.hu webshopon is igénybe vehetőek. 

Disclaimer: az iCentre az Appleblog feat. Almalé és Kungfu partnere



Áthelyezett Dock-ként használnád a TouchBart? There is an app for that!

Sokan írták az új MacBook Prók bemutatója után, hogy ők sokkal inkább használnák egyfajta tapintható Dock-ként a TouchBart: ott sorakoznak a használt és megnyitott programok, egy odabökéssel váltogathatunk közöttük, bezárhatjuk vagy megnyithatjuk őket. 

Mi van, ha azt mondom, máris kész a program, ami mindezt szállítja, úgy, hogy közben az Apple által bemutatott jóságok is megmaradnak.

A TouchSwitcher egy ingyenesen letölthető app, ami a rendszergombjaid közé beilleszt egy alkalmazásválasztót. Ezt megnyomva egy Dock jelenik meg, ahol tudsz válogatni a programok között. A hátulütője a dolognak, hogy ezért a helyért még harcol több más program is, szóval ha indokolt, váratlanul lecserélheti a TouchSwitcher ikonját mondjuk az iTunes, ilyenkor újra meg kell nyitni a programot, szóval egy picit szívás így.

Ma délután én is hozzájutok egy ToucBar MacBook Próhoz, várhatóan holnapra jön egy kiadós vélemény, végre úgy, hogy a saját ujjaimmal tapizom.




süti beállítások módosítása