Nagyon ránk fért már egy Apple-pozitív sztori, és noha úgy tűnt a hosszú csúszás miatt, hogy bukás lesz a termék, a végén csak beérkezett 2016-ban.

És imádják.

apple-airpods.jpg

Ahogy kell, már a kibontásnál megmutatkozik az apple-ség. Az apró doboz fedele a legkisebb erőhatásra kipattan, és visszazárul, maguk a fülesek mágnessel ragadnak a helyükön. Mire a kezedbe fogod, már imádod az egészet. 

A technológia egyáltalán nem látszik, tényleg olyan a füles, mintha az EarPodokról levágnánk a zsinórt - írják. A hangja azonban jobb, a basszus nagyon ott van állítólag, a zene telített, magas hangerőn is jó az egyensúly. Alig várom, hogy meghallgassam.

Videonézésnél van egy kis lag, apptól függ, hogy mennyi, de még az Apple szoftverével sincs szinkronban a mozgó száj és a hallott beszéd.

És hogy mennyire passzentos? Itt egy maratonfutó, aki szélben sprintelt és kocogott vele, neki bent maradt simán:

A cucc rohadtul fogy, egyes Apple Store-okba már a nyitva tartás közben is újra kellett szállítani eszközöket, a napi induló készlet ugyanis elfogyott. Sorok álltak a boltok előtt, mintha új iPhone-t osztanának. Ha érkezik infó a magyarországi készletekről, azonnal szóülunk.