Az Apple Support publikálta, hogy mennyibe is fog kerülni ez-az - olyan dolgok, amik nyilván jópáratok oldalát fúrták már.

apple-airpods1_2.jpg

Egyrészről az egy éves garanciális időtartam alatt természetesen az Apple ingyen javít bármilyen akksihibát, jelentkezzen az bármelyik dugeszben, vagy a töltő-hordozóban. Ha az már lejárt, akkor 49 dollár a díj az energiaforrás javításáért, cseréjéért. Arra pedig előbb-utóbb szükség lesz, főleg olyan kis kapacitású akkunál, mint ami a két earpiece-be kerül.

Bár az előzetes várakozásokkal ellentétben az emberek nagy részének tökéletesen jól bent marad még testmozgás közben is, azért előfordulhat, hogy elhagyjuk vagy lezúzzuk valamelyik elemét a készletnek. Legyen az a tok vagy valamelyik oldali dugó - ezeket egységesen 69 dollárért cserélik/pótolják majd per stück.

Ugyanennyibe fájnak majd egyébként az egyéb javítások is - természetesen jótállási időszakon túl. AppleCare+ egyelőre nincs, szóval egyelőre mindenképpen marad a kötelező egy év. A szállítási idő a poszt írásakor 6 hét az USA-ban és itthon is egyaránt.