A hét elején kitolt frissítés több órát teljesen használhatatlanná tett, így az Apple gyorsan lekapta a szerverekről, így jelenleg a 3.1 a legfrissebb tölthető verzió a dedikált iOS alkalmazásban.

A probléma úgy tűnik, hogy a Series 2 órákat érintette - a telepítés után/közben megjelent a piros felkiáltójel, amit senki nem szeretne látni a Watch-a kijelzőjén. Alatta egy support URL:

19369-19696-19356-19673-applewatch-series2error-l-l.jpg


Az ez alatt található oldal, ami novemberben volt frissítve legutóbb és ebből következően nem ír 3.1.1 specifikus dolgokról a szokásos a korona és az oldalsó gomb 10 másodperces együttes lenyomásával végrehajtható forced resetet javasolja, ami a pórul jártak beszámolói alapján olyan, mint halottnak a csók.

Szintén az ő beszámolóik alapján odaát a sima Store-okban átveszik és a hírek szerint kiküldik őket javításra, ugyanis a gyógyításhoz hozzá kell férni a diagnosztikai porthoz, amihez a Genius Bar embereinek nincs eszköze. Itthon egyelőre nem tudjuk mi a modus operandi, de ha valamelyikőtöket érintette, és lefutotta már ezt a kört, ne fogja vissza magát a kommentekben.