Amikor írtam arról, hogy az Apple elismerte az iPhone 6s-sel kapcsolatos akksi hibát -ami miatt a telefon váratlanul kikapcsol akkor is, ha egyébként van benne szufla -, rögtön írt valaki, hogy neki az iPhone 6-osával történik ugyanez. De az Apple határozottan írta: csak az iPhone 6s-ekben létezik a probléma.

0a2.jpg

Erre most olvasom, hogy a China Consumers Association, a kínai kormány fogyasztóvédelmi ostora hivatalos figyelmeztetést küldött az Apple-nek, amiért nem képesek biztosítani a vásárlóiknak a zavartalan vezeték nélküli kommunikációt. Az Unexpected Shutdown Issue-nak nevezett jelenség ugyanis szerintük egyes iPhone 6, iPhone 6 Plus, iPhone 6s Plus készülékekben is jelen van. 

Az Apple egy újabb közleményben tagadta le, hogy a már említett időszak között gyártott iPhone 6s-eken kívül más telefon is érintett, de folyamatosan vizsgálják a beérkező eseteket. Mint írták, a telefonnak le kell kapcsolnia extrém körülmények között, például nagy hidegben. Persze azok, akik panaszkodnak az Apple által részben már elsimert hibára, azt állítják, a telefon normál körülmények között kapcsol ki. Még maga Tony Fadell, az iPod atyja is kiírta Twitterre, hogy időnként lekapcsol az iPhone 6S Plus-a. Ami ugye hivatalosan tökegészséges. Tony meg hivatalosan ért hozzá.

screenshot-2016-12-02-at-16_50_31.jpg