Az Apple sokáig játszott a gondolattal, hogy az Apple Musichoz hasonlóan a videós tartalmakat is saját maga hozza elénk, de a tárgyalások megrekedtek egy szinten. Amit az Apple akart, úgy tűnik, nem az volt, amit a tartalom tulajdonosai akartak.

apple-tv-siri-2_1.png

A Recode információi szerint mostanra már elfogadták, hogy nem ők szolgáltatják a tartalmat, és inkább arra fókuszálnak, hogy a máshonnan érkező filmek, videók jól átláthatóak legyenek. Jelenleg az HBO-val, Netflixszel, ESPN-nel, és más csatornákkal, szolgáltatókkal vannak kapcsolatban, hogy egy univerzális segítséget nyújtsanak a felhasználóknak. Egy műsorújságot, ahol a csatornák helyett appok vannak.

Így nem kell egyenként mindenhová benézni, ha kíváncsi vagy arra, hol mit érdemes megnézned. 

Közben az Apple saját készítésű reality show-ja is megy tovább, a Planet of the Apps a Variety információi szerint olyan sztárokat is megnyert a szereplésre, mint Gwyneth Paltrow és Gary Vaynerchuk. A zenész will.i.am is részt vesz a projektben. A műsorban app-készítés számban programozókat versenyeztetnek, a nyertest pedig segítik az elképzelései megvalósításában.