Többször írtunk már arról, hogy az iCentre épp munkatársat keres valamelyik üzletébe, de most munkatárskeresés-túltengés van. Ez azt jelenti, hogy nagy eséllyel van olyan helyszín, munkakör vagy pozíció, ami tetszene, szóval ha törted a fejed a témán, itt az ideje, hogy csatlakozz az ország legszimpatikusabb APR-csapatához: ennél sokkal közelebb alig tudsz Magyarországon lenni az Apple-höz.

allee.jpg

Kezdjük: először is értékesítőt keresnek az Allee-ba, az Arénába és a Mom Parkba. Ha érdekel a munkakör, és nem küldesz el minden betévedőt az anyjába (tehát tudsz kommunikálni és nem vagy egy büdös bunkó), és még az Apple-termékeket is ismered, akkor semmi más dolgod nincs, mint elküldeni a fényképes önéletrajzod az allas@icentre.hu emailcímre.

De keresnek online store managert is, aki az online bolt uraként irányítja majd a folyamatokat és a világhatalom átvételét. És ha azt hiszed, hogy ezzel vége, akkor nem is tévedhettél volna nagyobbat, mert online értékesítőt is keres a cég!

Minden munkakör leírása itt szerepel, kattints, olvasd el, és ha alkalmasnak érzed magad, okvetlenül jelentkezz, ismerjük őket, tényleg jó csapat.