Ma éjféltől árusíthatják a hazai szolgáltatók a legújabb iPhone 6 és iPhone 6 Plus készülékeket. Idén mindhárman lehetőséget kaptak a forgalmazásra, ami meg ugye nekünk elvileg jó, mert keményedhet az árverseny.

Az árakról itt írtam.

A Vodafone idén nem készül éjféli őrülettel, a Telekom és a Telenor viszont igen, előbbi az Allee-ban, utóbbi a Mammut I. első emeletén várja éjszakába nyúlóan a vásárlókat.

A Magyar Telekom ezt írja:

Az online megrendelt új iPhone-okat az ügyfelek az Allee Bevásárlóközpontban található Telekom üzletben 2014. október 31-én, pénteken hajnali 0.01 perctől – az értékesítés kezdetekor - elsőbbséget élvezve átvehetik, illetve a normál munkaidő kezdetétől, a megrendelés sorrendjében a Telekom belföldön díjmentesen házhoz szállítja azokat.

A Telenor programja:

Ha hazánkban az elsők között szeretnéd szemügyre és kézbe venni a cupertinói újdonságokat, gyere el a Mammut I. első emeletén található Telenor üzletbe, és ünnepeld velünk a jeles eseményt. Addig is, hogy gyorsabban és kellemesen teljen a várakozás, szeretettel várunk 21 órától néhány finom falattal, majd Bill Murray legújabb filmjének, a St. Vincentnek a premierjére!

Mi is kinézünk a két helyszínre, meglesni a sort - ha van -, ez a poszt frissül késő este, úgyhogy nézzetek vissza a fotókért.

Telenor, Mammut I., 22:40

A sorban állók még a filmen vannak, helyükre papírembereket állítottak. Kábé 20-an vannak.

P1240685.JPG

Akit nem érdekel Bill Murray - bár fogalmam sincs, ki az az elvetemült -, annak ott a szomszédban a Kétlyukú nevű kultikus kocsma.

P1240683.JPG

A Telenor először rendez ilyen hivatalos startot, éjféllel, meg Apple-szerződéssel, ez érződik: nagyon odafigyelnek, hogy

- ne

- véletlenül se

- semmi esetre se

áruljanak el semmit a kérdésinkre. Az üzletben a bemutatókészülékeket letakarták, az anyagon azért átsejlik a tartalom és a forma.

P1240687.JPG

P1240689.JPG

Egyébként nagyon kedvesen megkínáltak kávéval és almalével. Kungfu!

Magyar Telekom, Allee, 23:20

Nemrég ért véget itt is egy filmvetítés, a Jobs mentAshton Kutcherrel, egy tévén és kihangosítón. A hangulat itt is inkább fáradt, de legalább vannak sokan: 130 fő ül körülbelül székeken, és várják, hogy sorra kerülnek-e ma. Vagyis holnap.

P1240691.JPG

P1240694.JPG

P1240692.JPG

Éjfélt ütött az óra, az első vásárló már írja alá a szerződést kellően magas páratartalom mellett.

P1240696.JPG

P1240699.JPG

P1240701.JPG

P1240700.JPG

Odabent nincs kiállítva készülék, nem kaptak bemutatókészüléket. Aki tapogatni szeretné, a Telenor üzletét ajánlom a Mammutban. Vagy esetleg APR-eket, az iStyle és az iCentre is nyitva van, előbbi az Árkádban, utóbbi az Arénában. Az iCentre-hez beugrom még hazafelé menet.

Aréna, iCentre, 00:32

Azt imádom ilyenkor a városban, hogy két Megadeth-szám alatt bárhonnan bárhová el lehet jutni.

Sajnos az Aréna kapui egytől egyik zárva voltak, autóval nem tudtam bejutni. Aztán megálltam illegálban, de a bejárati fotocellás sem ment. Lehet, hogy volt bent buli, de a biztonsági őrök tettek róla, hogy túl nagy ne legyen.

P1240705.JPG

Viszont találkoztam a jégpálya mellett néhány hókupaccal. Ezzel kívánok jó éjt mindenkinek.

P1240707.JPG