Amikor tavaly elindítottuk, megígértük, hogy folyamatosan dolgozni fogunk rajta és a munka nem állt meg: nemcsak az iPadeket, iPhone-okat és Macintoshokat adjuk a megszokott áraknál akár tízezrekkel olcsóbban, de levadásztunk néhány remek külső terméket is, amiket nemsokára részletesebben is bemutatunk nektek. Most csak szemezgessünk közülük.

Egyrészt betettük a shopba a Samsonite őrületesen jó tablettokjait és laptoptáskáit. Ezeknél strapabíróbb, menőbb védelmet nem is adhatnál az Apple-termékeidnek, önmagukért beszélnek, nincs mit elemezni, ha egy Samsonite Airglow-ból húzod elő az iPadedet, vagy egy Aramonból a laptopodat. Pedig tök olcsó mindegyik, 6990 forintért máshol no name tokokat sem kapsz, nemhogy Samsonite-ot:

sam2.jpg

sam1.jpg

TDK hangszórók: Ádám már tesztelte is őket, most tucatnyi hangszóró, fülhallgató, headset van a kínálatunkban a menő japán gyártó termékei közül:

9552.jpg

Külső merevlemezek: vízálló, ütésálló verziók már 19900-ért, de igazából minden igényre van válasz, fussátok át a kínálatot, ha ilyesmit kerestek:

4137.jpg

Normális árú iPhone töltőkábel: amióta az Apple bevezette a Lightning-csatlakozót, most hal meg a harmadik kábelem. Az eredetit 8 ezer forintért adja az Apple, tőlünk meg 1990-ért megkapod az Avantree-t, ami az iOS 7-es verzióival is működik:

107842.jpg

Dension iPhone-tartók: ha nem tudod hova rakni a mobilt a kocsiba, már 2490-ért tudsz tőlünk olyan tartót venni, amit beaplikálhatsz a szellőzőrácsba, de van autós médiaközpontként is üzemelő, mindennel felszerelt bluetooth-os modell is 29990-ért, amivel még a régi autókat is modernizálhatod. És a kettő közt lényegében minden.

4947.jpg

Garmin Vivofit aktivitást mérő karpánt: a pletykák szerint valami ilyesmit fog tudni az iWatch, a készülék személyi asszisztensi képessége lesz az óra kvintesszenciája. Tőlünk máris megkaphatod ezt a funkciót a Garmin remek kis kütyüje segítségével:

9500.jpg

Külső akkumulátorral jobb az élet: különösen az iOS 7.1 óta mintha gyorsabban merülne az iPhone, pedig már 3990 forintért megtriplázhatod az üzemidőt, sőt, olyan modellt is választhatsz, ami hátlapként viselkedik (tesztünk), szóval rá se kell dugnod semmit az iPhone-ra, hogy akár három napig bírja egy feltöltéssel:

Screen Shot 2014-04-10 at 08.33.56.png

De a fentieken kívül érkezett még több száz új termék. Nézzetek szét, megőrültök!