almalé és kungfu Rólunk

Csak egy iPhone-os videoklip

Megnéztem kétszer, és még mindig nem tudom eldönteni, tetszik-e.



A Chrome miatt haltak le a MacBook Airek

Az új MacBook Airek piacra dobása után nem sokkal a vásárlók egy része reklamálni kezdett, hogy a gépük rendszeresen kifagy. A Gizmodo nem sokkal később rájött, hogy a kernel panicot a Google böngészője okozza.

macbookair-120628.jpg

Később az Apple technikai segítséget nyújtó fórumoldalán egy alkalmazott megerősítette, hogy a hiba a "Intel HD 4000 chip + flash + Chrome egy speciális kombinációjára" vezethető vissza.

Tegnap a Google is kiadott egy közleményt, amiben elismeri, hogy találtak hibát a böngészőben, és javítják a hibát. Addig is kiadtak egy gyors update-et, ami átmenetileg leállítja a grafikus gyorsító használatát a Crome-ban, így a MacBook Airek addig sem fagynak ki.

Mindenki megnyugodhat. A bolygó közel volt a Földhöz, de elhaladt mellette.



Egy 64 gigás iPad 2-t nyerhettek

Az iStyle-nál ismét akciót hirdettek. Ezúttal a kifutó iPad 2 modellek ára esett, a legolcsóbb tábla 158.990 forintért vihető el, de a legnagyobb tablet ára is bekúszott 200 ezer forint alá.

Screen Shot 2012-06-29 at 5.05.50 PM.png

Ez nem minden, játékot is hirdettek az APR-ben. Kisorsolnak egy vadonatúj 64 gigás wifis iPadet, egy szerencsésnek tehát az akció egészen nulla forintig ér. A játékban való részvételhez nem kell mást tenni, mint ellátogatni a Mammut II-ben található iStyle-ba, és személyesen regisztrálni az üzletben.

A pultnál elhelyeztek egy iPadet, amin egy egyedi felületen kell megadni az adatainkat: a nevet, a telefonszámot és email-címet. A sorsolásról a játék facebookos eseményén értesülhetünk.

disclaimer: az iStyle az Appleblog hirdetője



SmartEast híradó 17.

Ebben az adásunkban a VOLT Fesztiválról jelentkezünk. Ancsa öreg rockereket, zenészeket, focidrukkereket és zeneőrülteket faggat, vannak érdekes arcok.

weboldalunk | videóink | írj nekünk!





Google I/O 1. nap: összefoglaló Évente 500 forintba kerül tölteni az iPadet





Gyártásra készek az új generációs BlackBerryk A Zynga és a Windows Phone

A videót Polcz Péter készítette



Bob Mansfield nyugdíjba vonul

Az Apple egy újabb mackót veszít el, a wozos testalkatú Mansfield ráadásul szimpatikus figura volt az Apple-vezérek sorában. Nemsokára viszont nyugdíjba vonul.

man.png

1999-től dolgozik az Apple-nél, 2008 óta viszi a Mac hardverrészleget, 2010 óta az iPod és iPhone hardvereiért felelt, és a kezdetektől vitte az iPad vonalat is.

Mansfield már készült erre a napra, az utóbbi négy évben 72 millió dollár (16,6 milliárd forint) értékben szabadult meg a részvényeitől, tavaly összesen 501 darabot hagyott meg magának, a korábbi részvénycsomagjának 1 százalékát.

Nevetségesen kicsinek tűnik, átszámítva mégis 66 millió forintot ér ez a kis morzsa is.

A pénzt megkeresni mindenképpen férfimunka volt, reméljük elkölteni is legalább ekkora öröm lesz.




süti beállítások módosítása