Van ma egy rakás kis hír, többségük olyan, hogy teljes posztot nem érne, de azért érdemes megemlékezni róluk, úgyhogy kezdjük az ámokfutást, itt vannak az elmúlt 24 óra mínuszos hírei:

A Reuters szerint valaki nagyon benézett valamit, amikor az kezdett el terjedni, hogy szeptemberben indul az iPhone 5 tömeggyártása, addigra ugyanis már árulni fogják a mobilt. A lap szerint az üzemek júliusban kezdik el ontani a telefont, és nagyjából három hónap kell majd a megfelelő méretű raktárkészlet felhalmozásához. Arról nincs hír, hogy az Apple miért tolta nyár közepéről nyár végére, ősz elejére a premiert, de ne felejtsük el, hogy szeptemberben van az iPodok bemutatója is, valamiért a cég tehát össze akarja kötni a kettőt (vagy csak csinálja a helyet nyárra egy új termékkategóriának?).

Megjelent az iOS 4.3.2 untethered jailbreak-je is, alig néhány nappal a tethered verzió után. Ez annyiban tud többet, hogy nem kell folyton a géphez kötnünk a mobilt, ha újra akarjuk azt indítani, vagy ami még rosszabb, ha menet közben kell újraindítanunk, de nincs a közelben a számítógépünk.

Egy ellenzéki frissítés után beszéljünk a kormánypártiról is: letölthető az iTunes 10.2.2. A zenelejátszó és kezelőprogram update-je 24,5 megabájtos, és sok újdonságot nem ad, inkább csak a hibákat javítja ki: általában az iOS-eszközökkel történő szinkronizációt javítja, amire egyébként nagy szükség van, mert azóta kezdem utálni a programot, amióta nemcsak lejátszok, de szinkronizálok is vele. Mondjuk az utóbbi egy-két frissítés és az új merevlemezem érezhetően javított a problémán.