Az Intel Retail Edge Program résztvevőinek küldtek körbe egy e-mailt, amiben nyereményjátékot hirdetnek a dolgozók között. Állítólag két darab Core i5-ös MacBook Prót sorsolnak ki, ilyen állat márpedig nincs. Még.

Némiképp ront az összképen és a hitelességen, hogy a hírlevélben egy régi MacBook Pro képét tették be. Arra nem találunk utalást, vajon hány colos készülékek kapják meg a "felturbózott válaszadót".

Az Intel Retail Edge Program az Intel termékeket eladó dolgozók csoportja, akik a programon keresztül sales tippeket és technikai infókat kapnak, meg ezek szerint meg nem jelent termékeket is kisorsolnak közöttük.

Persze lehet, hogy tényleg megkockáztatta az Intel ezt a kis elszólást, úgyis nyilvánvaló, hogy valamelyik laptopba ez a chip kerül. Az is valószínű, hogy még januárban, és az sem kétséges, hogy izzadni fog a kezeink alatt, miközben a fogyasztását mérjük majd. Mert a jelszó, hogy a laptop ne legyen heremelegítő, az akksi meg bírjon ki egy munkanapot. Beszéltem.

Update: az Intel újabb levele szerint hiba volt a nyereményjáték meghirdetése, és elnézést kérnek mindenkitől. Ráadásul az új levélben már egy HP ENVY laptopot tettek az i5 matrica mögé.

Share