December vége van, közelednek az ünnepek, kalácsszag a konyhában, tűlevél a nappaliban, kisvasúttal játszó gyermek az esthajnalcsillag fényében, részegen hányó nagybácsi a mosdóban. Ha jobban belegondoltok, egy kis odafigyeléssel ez az év egyik legjobb időszaka.

És persze ott az örök állítás: jobb adni, mint kapni, amit nyilvánvaló módon olyan lények találtak ki, akik azóta már rég kihaltak élhetetlenség miatt. Ugyanakkor mi sem szeretnénk kimaradni a karácsonyi ajándékozásból, és valamilyen módon meg szeretnénk nektek köszönni az együtt töltött éveket, azt, hogy hűséges olvasóként velünk tartottatok írásról-írásra, ezért egy kis karácsonyi ajándékkal készültünk nektek. 

Örömmel jelentjük tehát be, hogy az iDealer felajánlásából odaajándékozunk nektek egy Griffin Simplifi 3 in 1 iPhone-dokkolót, amiben az az isteni, hogy egy USB hub és kártyaolvasó egyben, ráadásul alumíniumvázas, úgyhogy stabil társ a mindennapokban, és szükség esetén ütni is lehet vele. Kicsit olyan, mint a háromrétegű vécépapír, miközben mégis egészen más. Bővebben itt.

A cucc vadiúj, személyesen tőlünk veheti át, aki helyesen válaszol a ma 15 órakor a blogon felbukkanó kérdésre. Nem lesz egyszerű megfejteni, annyit segítünk, hogy az elmúlt 1700 bejegyzés valamelyikében megtaláljátok a választ.

De hát ezért teremté Isten a keresőket.

Az első, kommentben helyesen válaszolóé lesz a felajánlott díj.

Update: elindult a verseny.