Ha már egyébként is az Egyesült Államokban járt, hát beugrott Floridába is utazó ügynökünk, egészen pontosan a Marco Island-en kapta lencsevégre őt andris | bandis.

Andris szerint a hely egyfajta luxussziget, főleg nyugdíjas nyaralók sétálnak az utcán, vagy hajóznak az utcák melletti árokban. "Minden utca mellett egy csatornát építettek ugyanis, hogy a hajóval, jetski-vel közlekedők is tudjanak haladni. Minden háznál van legalább egy vízi jármű. Kicsit olyan a hely, mint egy trópusi Velence."

Területe nagyjából harmada Győr városának, bár ennek kábé fele víz. Szezonban 35 ezer ember lakja, szezonon kívül 15 ezer, vagyis ilyenkor az egy főre jutó fényképezőgép-csettegés, az egy négyzetméterre jutó szuvenírbolt és az egy szobára jutó orgazmus is magasabb lehet, mint bárhol máshol.

Hírességek is laknak itt, és hát ki ne menne el röhögve Shania Twain mellett, ha egyszer itt lakik Leighton Meester színésznő is. Mondom. Leighton Meester. A mélység fantomja és a Bújj, bújj, szellem! sztárja rendkívül tehetséges, egy alkalommal a Dr. House sorozatban is kivillantotta a bugyiját.

Ő volt ugyanis a másik nő a sorozatban, aki rámozdult a borostás orvosra. Helyesbítek: lány, hiszen még csak 17 évest játszott. A másik egy 80 éves mami volt, így ő sem volt tekinthető megjátszható numerának. Szóval Marco Island, én azt mondom.