Áttörést értünk el, áttörést értünk el, végre nem valami HP-s hulladékkal akarja meggyőzni az embereket a Microsoft arról, hogy a pc jobb, mint a Mac. Persze a világ legnagyobb számítógépgyártója is készít jó konfigurációkat, de az első meg a második reklámban olyan termékeket nyomott a szoftvergyártó az arcomba, amiket egyszerűen nem lehet úgy egy Macintosh mellé rakni, hogy az ember ne kezdene hangosan röhögni: bénák voltak a gépek és az érvek.

Most viszont összeszedte magát a redmondi cég. Az előző reklámpost végén pont azt írtam, hogy inkább egy Sony Vaiót kellene felsorakoztatnia a Mac ellen, amit most meg is tett a Microsoft, ráadásul csupa olyan érvet hozott fel a dizájnos gép mellett, amik valóban meggyőzők: 1500 dollárért nem kapni olyan Macet, amivel játszani lehet, olyat meg egyáltalán nem lehet kapni, amiben bluray van.

Nekem mások a preferenciáim, a Mac OS X hiánya miatt az életben nem vennék Sony Vaiót, és az almás laptopok jobban is tetszenek, de egyáltalán nem néztem hülyén az egyik haveromra, amikor a japán gépet választotta a MacBook Pro helyett.