Érdekes végignézni, hogyan változott meg az elmúlt pár évtizedben a szupersportautók belseje. A Ferrari F40-es kora legdrágább és legjobb járműve volt, alig 3,8 másodperc alatt gyorsult százra, végsebessége elérte a 324 kilométert óránként, ára 400 ezer és 1,5 millió dollár között mozgott, belülről mégis úgy nézett ki, mint egy falusi garázsban átalakított Barkas.

Aztán a kilencvenes évek vége óta egyre nagyobb szerepet kapott a formás műszerfal, a kényelmes környezet, mára egy Ferrari vagy egy Bugatti olyan belülről, mint egy luxusautó. Erre tesz még rá egy lapáttal a maranellói gyár, a limitált szériás Scuderia Spider 16M-be ugyanis iPod Touch is rendelhető lesz. Nem az a trükk, hogy miután átadják a kulcsokat, a kezünkbe nyomnak még egy lejátszót is, a dolog attól izgalmas, hogy a középkonzolon külön helye lesz a kütyünek, ami bepattintás után úgy néz majd ki, mintha az autó része lenne.

Összesen 499 darabot gyártanak majd a nyitott tetejű Ferrariból, aminek az iPodja is spéci lesz, a menük, a képek és a hangok is a járműhöz készülnek, bár arról nincs hír, hogy mekkora felárat kell fizetnünk a kábé 54 milliós autó megvásárlása után a lejátszóért.