almalé és kungfu Rólunk

Nyilvánosságra került néhány titkos iPhone-prototípus fotója

Öt éven keresztül tartott az Apple-Samsung-per, aminek a végén a koreai céget 548 millió dollár kártérítés megfizetésére kötelezték, amiért sorozatosan megsértette az Apple szabadalmait. Ez nagy összeg, de egyik vállalat életére sem lesz nagy hatással és a dollármilliók számolgatásánál van egy sokkal izgalmasabb vetülete is az ügynek: a per során nyilvánosságra került egy rakás fantasztikus dokumentum, fotó, belső levelezés, amikből kiderül, hogy miként mennek a dolgok az Apple-nél és hogy miként álltak össze olyan húzótermékek, mint az iPhone.

Itt van például néhány prototípus:

Tovább olvasom


Banksy Steve Jobs-képet fújt egy menekülttábor falára

Ha valaki esetleg nem ismerné, Banksy legendás graffitis, de nem abban az értelemben, hogy sokszor lógott meg ügyesen a rendőrség elől, hanem úgy, hogy a képei eszeveszett összegeket érnek, elismerten az egyik legmenőbb kortárt művész, aki tök izgalmas projektekben vesz részt, filmeket készít, disztópikus vidámparkokat tervez, de közben senki sem tudja róla, hogy

valójában kicsoda.

Így van, igazából senki sem ismeri az arcát, és miközben dollármilliókért adják-veszik a munkáit, a fickó maga, ha férfi egyáltalán, tökéletesen ismeretlen. Simán lehet, hogy ott van a saját árverésein, arról se tudna senki.

Szóval: Banksy fogta magát, ellátogatott egy menekülttáborba, Calais-ba, ahol azok a menekültek verődtek össze, akik a csatornán átkelve szeretnének eljutni Franciaországból Angliába, és felfújt egy Steve Jobs képet a falra:

Tovább olvasom


Elsők közt próbálhatod ki a világsikerre predesztinált magyar bulialkalmazást!

Lovas Endre régi tettestársunk, mármint ő fejlesztette nekünk az Egy nap a városban alkalmazást, sőt, nagyon sokat dolgozott a jótékonysági projektünkön, a Város hősén is. Egyébként meg világhírű Budapesten, mert ő követte el a Parkolás appot, és most újra belecsapott a lecsóba: Riegler Lászlóval együtt bulipartner-szervező alkalmazást készítettek.

Hogy mit?

Azt. Én már láttam. Őrült jó, ezzel szeditek majd fel nemsokára a csajokat, férfiakat, óriási forradalom jön a budapesti bulipiacon. Mondjuk amikor én teszteltem, csak Endrét tudtam volna felszedni, mert kizárólag mi voltunk a bétaidőszakban a rendszerben, de nemsokára elözönlik a népek, és akkor jön az őrület, nézzétek csak a screenshotot:

fal.png

Mielőtt beadják jóváhagyásra az App Store-ba az appot, három dolgot még szeretnének:

  1. Nagyobb közönség előtt teszteltetni. (Ők ugyanis a saját gondolataik foglyai, ti pedig mindent másképp láttok. És hát több szem, többet lát!)
  2. Ha már mások is megnézik, kikérni a véleményüket.
  3. Végül pedig, javaslatokat várnak, hogy mi legyen az app neve.

Jól látod: Mi legyen az app neve. 

Van pár ötletük, de nem tudnak megegyezni. Ezért arra gondoltak, hogy döntsék el a tesztelők.

Szóval: a party app egy estés teszteléséhez budapesti fiatalokat keresnek. Nincs szigorú forgatókönyv, a feladat csak annyi, hogy nyomkodd az appot! Ha egyébként épp szórakozni készülsz, akkor meg feltétlen meg kell nézned, lehet, hogy neked jön össze az első randi ever a világsikersztorira predesztinált programmal.

Tehát, ha december 12-én Budapesten leszel és még nincs programod, Te vagy az ő emberük. Kis szerencsével már aznap új emberi lényekkel bulizhatsz!

Jelentkezni szombat estig ezen a mailcímen tudsz, kattints!

Segíts nekik! Tesztelj, véleményezz és válaszd ki az app nevét!!



Megmondtam, hogy konzol lesz az Apple TV-ből? Megmondtam!

Jönnek ki a statisztikák az új generációs set top boxszal kapcsolatban és elég izgalmasak a számok: kiderült, hogy most már 2600 alkalmazást késztettek az Apple TV-re, ami nem eredmény ahhoz képest, hogy csak mostanában kezdték el árulni a modellt (persze hogy miként fogod ezeket megtalálni, lévén hogy az alkalmazásboltban kutatni sokkal körülményesebb, mint az iPhone-on vagy az iPaden, rejtély).

appletv-4g_remote.jpg

Kiderült az is, hogy melyik a legnépszerűbb kategória:

Tovább olvasom


Az iFixit szétszedte az Apple új akkumulátoros tokkját, és nem hiszed el, mit talált benne!

Pár napja minden a Smart Battery Case-ről szól, eleinte mindenki azt hitte, hogy vicc, aztán hogy egy szakadár androidos enklávé adta csak ki, hogy lejárassa az Apple-t, végül amikor Tim Cook is megvédte, nyilvánvalóvá vált, hogy mindenkinek elment az esze.

Most azonban átvilágította az iFixit a burkolatot és leleplezte a szörnyű igazságot:

Tovább olvasom



süti beállítások módosítása