Ez a hír kevéssé meglepő, inkább időszerű. A Bloomberg úgy tudja, hogy a gyártósorok már elkezdték ontani az iPhone-ok legújabb generációját, amiket várhatóan szeptemberben mutat majd be az Apple. Mivel addig már csak kevesebb, mint három hónap van hátra, és a premierre jó tízmilliósra kéne dagasztani a készleteket, egyáltalán nem csoda, hogy a gyártás már valamilyen formában megindult, bár simán lehet, hogy most még csak a próbáknál tartanak az üzemben, és a valódi tömeggyártás csak valamivel később indul el.

iphone-lineup.png

A lap úgy tudja, hogy az iPhone 6s úgy néz majd ki, mint a jelenlegi generáció, de lesz benne Force Touch is, amit már az új MacBookból is ismerünk, és amit másfél hónapja mutattunk be:

 

A funkció lényege, hogy a kijelzőből más és más funkció jön elő attól függően, hogy milyen erősen nyomod.

A fentieken kívül a rózsaarany kivitel megjelenésére lehet számítani, valamint egy általános szteroidkúrára és egy szuper minőségű, 12 megapixeles kamerára. Ja, és várhatóan az előlapi kamera minősége is sokat javul majd, egyébként ideje, hogy a gyártók elkezdjenek reagálni arra, hogy a mobilokat 63 százalékban szelfire használják.