Alig másfél órával a show vége után már itt is van a videónk, amiben Csaba jól elmondja a termékekről a véleményeteket és amiben van egy one more thing is:

 

És akkor néhány izgalmas újdonság tegnapról mára: olcsóbb lett az iPhone 5s és az 5c, nemsokára annyiba kerül majd a boltokban, amennyiért a webshopunkból mindenféle leárazás nélkül hónapok óta meg tudod vásárolni.

Kikerült mindkét iPhone 6 specifikációja is, ezekről készítettünk egy nagy képet, kiemelve a legfontosabb állításokat. Például hogy a 6 Plus is vékonyabb, mint az eddigi rekorder 5s volt, hogy a sima 6-os könnyebb, mint az 5c, hogy a mozgásértékelő processzor is fejlettebb lett, így most már érzékeli, hogy sétálsz, futsz, vagy épp hegyet mászol, hogy az 5,5 colos kijelző pixelsűrűsége nagyot nőtt és a kontrasztja mindkét új mobilnak sokkal jobb, már 1080p-ben is megy a 60 fps, és a panorámakép akár 43 megapixeles is lehet. Kattintsatok a képre és bejön nagyban:

kep2_1.jpg

A hazai premierrel kapcsolatban még nincs sok hír, de Kaprinay Zoli felhívta a figyelmünket arra, hogy Ausztriában augusztus szeptember 26-tól lehet kapni a mobilt, és a korábbi gyakorlat szerint náluk és nálunk egyszerre szokták bemutatni az új iPhone-t.

Screen Shot 2014-09-10 at 15.03.59.png

Megújult az Apple.com is, eljött a flat design ideje.

Hát így.