Nem a nagyobb kijelző. Vagy az erősebb processzor. Esetleg a jobb kamera.

Hanem (tádám) ez:

b6e2c3e0jw1ejmhrri36ej20hs0hstam.jpg

Oké, elismerem, elsőre nem annyira felkavaró a forradalmasított power adapter. A Weibón megjelent kép alapján az a legnagyobb újítása, hogy könnyebben kihúzható az oldalába vájt ujjmélyedések miatt.

De a 9to5Mac cikkéből az is kiderül, hogy Ausztráliában például már jó ideje ezt az adaptert árulják, és az egyik kommentelő azt is elárulta, hogy bár imádja, semmivel sem könnyebb kihúzni a konnektorból, mint a hagyományos modellt.

screen-shot-2014-08-23-at-3-19-19-pm.png

Szóval csak máshogy néz ki.

De ha ehhez hozzáadjuk, hogy az Apple állítólag a bárhogy bedugható usb-kábellel is kísérletezik, már érezzük a forradalom szelét az arcunkon.

b6e2c3e0jw1ejmhrptwu3j20hs0hsq4s.jpg

Ami akkor fokozódhatna orkánerejű viharrá, ha sikerülne végre egy olyan kábelt előállítani nyolc-tízezer forintért, ami nem megy szét fél éven belül. Nem tudom, ti hogy vagytok vele, én a régivel is folyamatosan szívtam, de az iPhone 5-tel megjelent lightning olyan, mintha csak egyetlen életcélja lenne: hogy elpusztuljon. És általában eléri a célját! Egy sikeres entitás! Egy karmapimper!

lightning-cable.jpg

Viszont tuti, hogy nem vagyok egyedül a jelenséggel, hiszen egy jól pörgő tumblioldal van tele a sikeres életpályát záró lightning-kábelekkel.

Nálatok mik a tapasztalatok?