Bár még sehol sincs az új iPhone, olyan sok infó jelent meg a 4,7 colos verzióról, hogy az emberi természet lélekrajzának nagyon is megfelelő módon azelőtt vesztettük el az érdeklődésünket a készülékkel kapcsolatban, hogy hivatalosan egyáltalán elismerték volna a létezését.

Haladjunk tovább, nézzük, mi van még: ma két érdekes infó jelent meg, az egyik az 5,5 colos készülékről szól, aminek állítólag így néz ki a hátlapja a 4,7 colos modellé mellett:

10224-2346-140820-iPhone_6-Compare-l.png

Azért nem kell szélsőségesen gyanakvó természetűnek lenni ahhoz, hogy ezt a telefonnal készült, elmosódott fotót egy szürke izéről ne tekintsük a dolgok végső bizonyítékának. Viszont szerintem tök jó, hogy végre egy olyan valamihez tudjuk viszonyítani az 5,5 colos készülék méretét, amit még sosem fogtunk a kezünkbe, nem igaz?

A másik: a rövidesen érkező új iPad Airben állítólag 2 gigabájt memória lesz az 1 helyett. Ettől még gördülékenyebb lesz majd a rendszer. Ez a második állítólag, korábban arról szóltak a hírek, hogy a készülék tükröződésmentes kijelzőt is kap.