Az Indexen bőven megírták már, hogy milyen unalmas volt a díjátadó, és a sok kínos részlet közül is kiemelték azt, amikor a műsorvezető Ellen DeGeneres körbejárt és mindenféle hírességekkel készített selfie-ket, egy Samsung Galaxy Note-tal a kezében.

A jelenetsor értelme nyilvánvalóan csak annyi volt, hogy valamilyen módon szerepeljen a műsorban egy Samsung készülék, amiért valószínűleg milliós összeget fizetett ki a dél-koreai gyártó.

Kár, hogy a színfalak mögött készített selfie-vel azonnal leleplezte magát Ellen DeGeneres, abból ugyanis kiderül, hogy valójában továbbra is iPhone-t használ, és hiába van nála egy remek kis szponzorkészülék, amint lehet, előkapja a saját mobilját. Ez egyébként nem meglepő, DeGeneres híres iPhone-rajongó, még saját iOS appja is van, meg minden.

ikvshsa1kg6dueu0jogr.jpg

És az egész nem is az ő hibája. Ha nem is ilyen méretekben, de én is voltam már hasonló helyzetben, a DTK Show-ban. Ott is a Samsung volt a szponzor és ott is elvárás volt, hogy a koreai gyártó készülékeivel villogjunk felvétel közben. Volt mobil, tablet, laptop, minden. Többször szóltam, hogy az egész milyen értelmetlen, mert akik nem ismernek, azoknak úgyis mindegy, hogy mi van a kezemben, akik meg tudják, ki vagyok, nyilván tudnak az Appleblogról is, szóval minimum értelmetlen, de inkább kontraproduktív lesz ez a termékelhelyezés. De hiába, az eszközök maradtak, amíg a szponzoráció tartott.

Utána persze azonnal elővettük a saját almás készülékeinket a DJ-vel és helyreállt a világ rendje.

Köszönjük Gézának a találatot!