Ahelyett, hogy négy külön cikkbe törném a rövid híreket, inkább vegyük végig őket gyorsan, röviden, velősen, a lényegre koncentrálva, a szavak dzsungelében ösvényt vágva, a cikornyás mondatokat egyszerűbb geometrikus láncszemnyi egységekre szedve, mintegy tömörítve, a felesleges vargabetűket kerülve csapjunk a lovak közé, fogjuk meg a munka végét, mert amit ma megtehetsz, ne halaszd holnapra, hiszen aki korán kel, aranyat lel.

Ne kerülgessük hát tovább a forró kását!

Az Apple bejelentette, hogy 2014. elején az iTunes Radio lecsap a britekre, Kanadára és Ausztráliára is. Magyarország egyiknek sem a része.

iTunes-Radio.jpg

Az Apple október 28-án teszi közzé negyedik negyedéves pénzügyi jelentését, lesz itt meglepetés, én azt mondom.

Már csak azért is, mert az amerikai szolgáltatóknál nemcsak az iPhone 5s került a csúcsra, ami mind a négy mobilcégnél a lista élére került, de az 5c is, ami négyből kétszer a második, szintén kétszer a harmadik helyre került. Bevált tehát a trükk, az Apple pénzügyi szempontból egyik legjobb ötlete volt az iPhone 5 újracsomagolása, mert így olcsóbb lett a gyártás, és még egyszer sikerült belelkesíteni a tömeget ugyanarra a hardverre.

now1.png

És a Piper Jaffray elemzője, Gene Munster újra lecsapott: szerinte a forgalmazás első évében 5-10 millió iWatch fogyhat majd, persze egyelőre senki sem tudja, hogy mire lesz majd képes a cucc, mennyibe fog kerülni, vagy hogy lesz-e ilyen egyáltalán. És Gene-től kitelik, hogy holnap 0,5-1 millióra módosítja a jóslatát, pénteken meg 70-100 millióra, ő egy ilyen fickó.

20130213iwatch.jpg