Az Apple tegnap egy csomó szoftvert tolt ki a szerverein. Egyrészt mind a két, meg nem jelent asztali operációs rendszerhez érkeztek frissítések, a Lion 10.7.4-es verziójához például egy héttel az előző után egy újabb buildet csaptak. Egyre csökken a frissítések között eltelt idő, ami arra utal, hogy hamarosan frissíthetjük a Lionunkat a negyedik nagy csomaggal.

A OS X Mountain Lion Developer Preview-jához is érkezett egy frissítés. Nem egy teljesen új kiadás, a verziószám maradt Developer Preview 3, valószínűleg csak kisebb mértékű változtatásokról van szó.

Az egyik fontos ficsör, amit megtaláltak az új Mountain Lion-kiadásban, a Do Not Disturb kapcsoló. Ezt a Notification Centerben találhatjuk majd legfelül, a kapcsolót elhúzva a felhasználót semmilyen emlékeztető, figyelmeztetés vagy jelzés nem éri el. Ez a nevéből is adódóan akkor hasznos, ha a felhasználó egy fontos munkájára akar koncentrálni, és nem szeretné, ha percenként kizökkentené egy FaceTime-hívás, egy iMessages-üzenet, naptári figyelmeztetés, beérkező email és hasonlók.

iOS platformon is jöttek frissítések, az Apple valamennyi mobil iLife-apphoz kiadott egy update-et. Az iMovie 1.3.1 403 megabájt, általános stabilitási és hibajavítási funkciókkal, az iPhoto 1.0.1 megszünteti a duplikált fotók feltűnését a Photos view-ban. Szintén újdonság, hogy egy journal iCloudba nyomása után megjelenik egy Copy Link gomb, amivel gyorsan kinyerhető az url. A Garageband 1.2.1-es verziójának 801 megás csomagja egy iClouddal összefüggő programleállásra hoz gyógyírt, és megold néhány SoundCloud és Facebook accounttal kapcsolatos problémát. Megjelent a Cards 1.1.2 is.