Hirdetőnk a megújult Okoslottó, amit jól megnyomkodtunk. A posztot pedig - figyelem - péntek 13.-ra időzítettük. Hogy elűzzük a babonákat!

Rendszeresen lottózom SMS-ben, ami az én szokásaimhoz eléggé egyszerű mutatvány: kimásolom az előző számokat az üzenetek közül, beillesztem a szövegmezőbe és Küldés. De természetesen fogalmam sincs, hogyan lehet feladni több mezőt, hogy lehet Kenózni, hogy lehet több heti feladást kérni ésatöbbi.

SMS-ben kiadni a parancsokat eléggé doszos. 

Ami nem doszos, az ez:

1_22.jpg

Az Okoslottó app gyakorlatilag egy vizuális kezelőfelület az SMS lottóhoz. Beállítod, beikszeled, amit kell, és elküldöd a végeredményt. Nagyon gyors és reszponzív a felület - tényleg, három éves iPhone-on is annyira röccenésmentes az élmény, amit már elég rég éreztem utoljára. Teljesen világos, mikor hol vagyok, mikor mit állítok be, és mikor véglegesítem a fogadást.

Az app azonban még többet nyújt: infókat a nyereményekről, híreket a szerencsejáték világából, korábban kihúzott számokat, és a nyeremény felvételét segítő formot is. A nyerőszámokról pedig a húzások után értesítést is tud küldeni (tegye fel a kezét, aki várta már, hogy frissüljön a szerencsejatek.hu, és ezt egy idő után megunva inkább az indexen nézte meg a számokat). Most már kapod az üzit.

2_20.jpg

3_10.jpg

Az app listázza a lottózókat is, amennyiben mégis emberi kapcsolatokra vágysz, és a hozzájuk vezető utat is megmutatja az Apple Mapson. 

Aztán mivel még mindig a jó öreg SMS adja az egész hátterét, előfordul ilyen is:

 img_1516_2.PNG

Az alkalmazásban van lehetőség a mobilegyenleg helyett egy saját egyenlegről költeni a fogadásoknál, de ez esetben is SMS a végeredmény, az alkalmazás tehát nincs új csatornán bedrótozva a Szerencsejáték központjába.

Az app azonban marad a telón, nem is annyira a sok funkció miatt, amik nagy részét én nem használom, hanem mert bitang gyors, átlátható, és pont az ilyenek miatt van értelme egyáltalán az appoknak mobil weboldalak helyett.

Az alkalmazás letölthető ezen a linken.