Az Apple bejelentette, hogy az első három napban hárommilliót adott el a tabletből, ami hihetetlen rekordnak számít. Emlékszünk még az első iPad váratlan sikerére? Na abból egy hónap alatt fogyott egymillió. A növekedés akkor is drámai, ha figyelembe vesszük, hogy most jóval nagyobb piacon kezdte meg a forgalmazást az Apple, mint 2010-ben, és hogy most egyszerre, nem közel egy hónapos elcsúszással jelent meg a wifis és a 3G-s modell.

Vagy emlékezzünk az iPad 2 sikerére: abból körülbelül 2,5 millió fogyott az első hetekben, pedig tavaly már hasonlóan nagyvonalú volt a start, mint most (két héttel az amerikai premier után újabb 25 ország kapta meg a táblát).

Időközben hivatalos lett a második körös országoknak is a listája. Azt már péntek óta tudjuk, hogy március 23-án, tehát most pénteken hozzánk is befut a tablet, de érdekes lehet tudni, hogy kikkel vagyunk egy ligában. Egész jó a csapat. Itt van Ausztria, Belgium, Bulgária, Csehország, Dánia, Finnország, Görögország, Hollandia, Izland, Írország, Lengyelország, Liechtenstein, Luxemburg, Makaó, Mexikó, Norvégia, Olaszország, Portugália, Románia, Spanyolország, Svédország, Szlovákia, Szlovénia és Új-Zéland.

És persze Magyarország.

A tesztünket itt olvashatjátok el, kiegészítőket meg itt vásárolhattok a cucchoz, ha akartok.