A Big Fish Games az első játékfejlesztő, aki engedélyt kapott erre az Apple-től. A seattle-i csapatnak lehetősége van arra, hogy egy bizonyos havi összegért kínáljanak all-you-can-eat típusú előfizetést, vagyis sok játék ingyenes letöltését fix összegért.

Az elképzelés szerint 6.99 dollárt kérnének a felhasználóktól, ezért cserébe korlátlan hozzáférést adnának az összes játékukhoz. Technikailag úgy kell elképzelni, hogy egy ingyenes alkalmazást lehet majd letölteni, amin belül in-app-purchase-szel lehet havidíjat befizetni. Ezek után a programon belül lennének elérhetőek ingyenesen az egyébként fizetős tartalmak a Bloomberg szerint. Nem kellene tehát egyesével letölteni az appokat, egy programon belül lehetne ugrálni a játékok között.

A cikkben alapvetően iPadről beszélnek, mint elérhető platformról. A játékfejlesztők azt is elárulták, hogy wifi-kapcsolatra lesz szükség ahhoz, hogy az iPaden így lehessen játszani a játékokkal.

Paul Thelen, a Big Fish Games alapítója úgy fogalmazott, az Apple nem volt eleinte meggyőződve, hogy ez a modell működni fog. Az engedélyezés tovább tartott, mint gondolták, de sikerült őket meggyőzni, így az in-app-purchase lehetőségei hamarosan kibővülnek.