Fantasztikus nap a mai! Igazából a holnapi lesz az, ma csak páratlan lehetőségünk nyílik arra, hogy kivételes alkalmat faragjunk a holnapból.

Elmondom, miről van szó: február elsején ünnepli harmadik születésnapját az Appleblog (KonfettiTrombitaDobszóló). Ilyenkor érdekes statisztikákat szoktunk közzétenni, és készülődés közben vettük észre, hogy már csak

drrrrrrrrrrrrrrr

33,3 EZER KATTINTÁS HIÁNYZIK A TÍZMILLIÓ PI-hez!!!

Ez nem különösebben sok, alig több, mint a szokásos napi kattintásszám kétszerese. Jelenleg azonban nem néz ki semmi olyan PI-fakasztó bréking, amivel a segítségetek, a konkrét részvételetek nélkül el tudnánk érni a bűvös határt, ezért arra kérünk titeket, hogy lökjétek át az Appleblogot a harmadik születésnapjára a TÍZMILLIÓ PI-n.

Nincs ehhez másra szükség, mint hogy minél többet kattintsatok: ha 4-5 anyagra nyomtok ma egy klikket, egészen biztosan meglesz az álomhatár.

Az adatokat rendszeres időközönként lehozzuk, induljon a nagy kattintáscunami, érjük el együtt a TÍZMILLIÓT!

Tisztelettel:

Az Appleblog szerkesztősége

UPDATE 1, 12:35: A poszt megjelenése óta háromszorosára ugrott a kattintások száma.

A reggel óta összegyűlt PI-knek hála már csak 29.477 kattintásra van szükségünk.

Hajrá!

UPDATE 2, 14:07: Jók vagyunk, bár a kezdeti lelkesedés kissé alábbhagyott, ettől függetlenül duplázott tempóban haladunk tovább. Még 27.320 kattintás hiányzik. 

UPDATE 3, 16:37: közel háromezret híztunk az elmúlt két és fél órában, így most már csak 24.250 kattintás hiányzik. Nade! Húsz perccel ezelőtt élesítettük a PI-orgia-rakétaszánunkat, a hétfői Apple-csajt, aminek hála most ötpercenként van 382 kattintásunk. Jók az esélyeink, bár ötpercenként stabilan 242 kattintásra van szükségünk éjfélig ahhoz, hogy még ma elérjük a TÍZMILLIÓS álomhatárt.

Nem lehetetlen, de nagyon kockázatos küldetés!

UPDATE 4, 17:10: Nem hiába bíztunk a girl powerben, ráadásul a csirkehúsért érkezők is csatlakoztak a játékhoz, és a megszokottnál többet kattintanak. Igazából most már minden Kate Hudsonon múlik, meddig képes fenntartani a férfiak ügybuzgalmát, lankadatlanságát, tetterejét, vajon éjfélig elég munícióval bír? Hajrá, Kate, éljenek a kattintók.

UPDATE 5, 19:10: Jól csináljátok, ne hagyjátok abba! A legutolsó félóra csökkenő látogatószám mellett is 2790 kattintást hozott. Még mindig kell 14 300 kattintás, ami ugyan soknak tűnik, de ha ebben a tempóban folytatjuk, meglehet még ma. Bátran előre, a nagy vizeken, nem félve a saját árnyékunktól, minden lehetséges!

UPDATE 6, 21:23: Úgy tűnik, elbuktunk. A kattintási kedv hirtelen elszállt, úgy lelankadtunk, mintha az Apple-csajos posztban kicseréltük volna Kate-et Whoopy Goldbergre. Itt már csak a csoda segíthet, feleim szümütükkel. Isa. De nem csüggedünk, bízunk a hit erejében és az offline browserekben, mindenesetre az biztos, hogy a születésnapunkon meglesz a tízmillió. Köszönjük a fáradhatatlan lovagoknak.