almalé és kungfu Rólunk

Mennyibe kerül az iPhone XS lés XS Max a hazai szolgáltatóknál?

Már lehet előrendelni az iPhone XS szériát a mobilszolgáltatóknál, így most láthatjuk, a díjcsomagjainkért, hűségünkért cserébe mennyit engednek az árból.

ke_pernyo_foto_2018-09-12_22_47_30.png

Telekom

A Telekomnál az iPhone XS alapára 399.960, kerek 30 forinttal kevesebb, mint az Apple-nél. Ez a kedvezmény alapból jár, hűség nélkül, mintegy 0,008 % előny ez. Ki a kicsit nem, ugye. Az 512 gigás modell nem rendelhető.

Tovább olvasom


Vannak még sorok az apple Store-ok előtt a megnyitó napján?

screen-shot-2018-09-20-at-1_10_05-pm.jpg

Vannak.NEM renderelte az Apple az új Apple Watch háttereket

Mivel az iPhone XS és az Apple Watch Series 4 hivatalosan ma elérhető az Apple Store-okban - nálunk előrendelések indulnak ma a mobilszolgáltatóknál, és az APR-ekbe valamikor jövő héten várhatóak a cuccok -, úgyhogy ma elindulnak a szétszerelések, átnézések, tesztek.

(Idén a FixjeiPhone nevű oldal lett a befutó az iPhone XS-sel kapcsolatban, szétszedték a cuccot, igaz, a videójukban hollandul beszélnek, de mégis.)

Addig is gyönyörködjünk az óra új animációiban, illetve azok elkészítésében. Merthogy az Apple a három új hátteret nem renderelte,

hanem valóban kamerákkal rögzítette, tüzet, vizet és folyékony fémet rögzítve.

Az elkészítés költsége emiatt jelentősen nőtt, de ez kellett ahhoz, hogy valóságosnak hasson, elkápráztasson mindenkit a bemutatón a dolog, és hogy a nagyobb kijelzőt először ezzel tudatosítsák magukban a leendő vevők a boltban.Egy iPhone XS vásárló elmondja, miért vett iPhone XS-t XR helyett

Oké, na és milyen a fényképezőgépe?

Mire vagy kíváncsi?

Két lencséje van, nem?

De, de nem száz százalékig. Nem váltogathatsz csak úgy a két kép között, hogy neked most melyik tetszik. A telefon eldönti, hogyan mire használja a dupla lencsét, te nem látsz ebből semmit.

Emiatt állítható a mélységélesség?

Ja, a helyzet az érted, hogy lehet állítani a mélységélességet, van új HDR, jobb a kiterjesztett valóság. A portréi is szebbek… de ez nem érdekes, mert, na és ezt kapd ki: ha ráállsz a témára, nekiesik egy külön processzor, a neurális háló, algoritmusok, és nem hagyják hogy szart csinálj. Egyszerűen nem vagy képes rossz képet lőni.

Apám, ez nekem is kell! Mi kell még? Kell, baszd meg!

Tudod öreg, kurvára élveznéd! És tudod mi az érdekes?

Mi?

A kis különbségek. Ugyanolyan megfizethetetlen ez is, mint az XR, de azért valahogy egy kicsit más.

Például?

Például azt mondják, az XS tovább bírja fél órával, mint az X. Aztán megnézték az akksit, és kiderült, hogy valójában 2%-kal kisebb a teljesítménye, ennyire hatékony. Aztán ha úszol, zsebedben a telóval, itt akár le is merülhetsz két méterig, nem kell feljönnöd egy méter után. Egy fél milliméterrel nagyobb a kamera kerete az XS-nek, hogy ne tudd ráhúzni a korábbi szar iPhone X tokodat. Na és tudod, hogy hívják az OLED kijelzőt iPhone XS-en?

Nem OLED kijelzőnek hívják?

Nem, mert ők nem vesznek át rövidítéseket. A vevőknek fingjuk sincs arról, hogy mi az OLED.

Na és hogy hívják?

Úgy hívják: Super Retina HD display!

Super Retina HD display?!

Aha.

És hogy hívják az LCD-t?

Az LCD az LCD, csak náluk Liquid Retina HD display!

Liquid Retina HD display! És hogy hívják a Qi töltőt?

Azt nem tudom, saját töltőjük még mindig nincs. Tudod az XS-ben mit tesznek a kimaxolt telefonba 256 giga flash helyett?

Mit?

512-t!

Na ne bassz!

A saját szememmel láttam, hogy tocsog a fél terában.Tutira jön ősszel iPad

Mint írtuk a legutóbbi bejelentések után, az Apple még adós pár dologgal. Mac Próval, iMac-kel mindenképp, Mac miniről sokat pusmogtak, de kell, hogy mutasson be iPadet is. Most az iOS 12.1 első bétájában találtak utalást arra, hogy tényleg lesz idén ősszel új iPad, a korábbi gyakorlatok alapján októberben:

screen-shot-2018-09-18-at-22_54_58.png

Az első iOS 12 frissítésben várjuk még egyébként a gruppen FaceTime-ot és a Memoji iCloud szinkronizálást is, ha valaki esetleg hiányolná, hogy a Memojijai nem jelennek meg több eszközön egyszerre.