Tart az AQUA péntek-szombati boltnyitási akciója a West End Business Center alján, a Westenddel szemben. Ma meglátogattam az új helyet.

dsc07800.JPG

dsc07837.JPG

dsc07814.JPG

dsc07817.JPG

A bolt kábé 80 négyzetméteres, de tágas érzést kelt, és elég menő kiállító bútorokkal, laptopállványokkal, okosóra-tartókkal mutatják be a termékeket. Van náluk Apple Watch is, de itt egy helyen át lehet nézni, meg lehet fogdozni a konkurenseket.

dsc07802.JPG

Tartanak a hétvégi akciók - még ma -, itt láthatjátok, mit kaphattok, mennyiért. Tök jó cuccok vannak, a Huawei okosmérlegét, ami a csontjaidról, zsírpárnáidról és izmaid állapotáról is nyilatkozik, és ha komolyan gondolod az edzést, nélkülözhetetlen infókat ad -, 10 ezer helyett ma még 7.990 forintért elvihető. Van nagyon olcsó okoskarkötő, egy rakás kiállított telefon (ki akarja megnézni a konkurens szuperkamerákat, Mate 20 Pro, anyone?).

dsc07805.JPG

dsc07807.JPG

Sőt, van elektromos roller is. El is kunyiztam, hogy kipróbáljam a közeljövőben, tartós teszten. Milyen hurcolászni, mennyire érezzük nehéznek, milyen könnyű összecsukni? Itt meg lehet nézni.

dsc07804.JPG

Dizájnos routerek is vannak:

dsc07810.JPG

dsc07808.JPG

Az egyik sarokban az EPSON állít ki nyomtatókat, az egyikről ma ingyen lehet nyomtatni fotót a betérő vendégeknek. Meglepődtem egyébként a gépen, mert ahelyett, hogy az elmúlt évtizedekben tapasztalható “beültetünk chipet és egyre drágábban adjuk a tintát” hozzáállás helyett itt már utántöltő flakonokat adnak el, amikkel a patron kiemelése nélkül spriccelhetjük be a festéket. A szintet pedig szabad szemmel láthatjuk, ezt imádom:

Szóval érdemes jönni, még vannak a készletekből, de azért mindig van egy-két vevő a boltban, szóval fogynak. Telefonáljatok ide előtte, ha jönnétek valami akciósért.

Disclaimer: az AQUA az Appleblog feat. Almalé és Kungfu partnere