Nemrég nyitott a Westenddel szemben az új AQUA üzlet, ahol nyitási akciókat tartanak pénteken és szombaton. Akik ellátogatnak - és _csak_ azok, akik ellátogatnak személyesen -, az alábbi előnyöket élvezhetik:

  • nyomtathatnak egy képet ingyen a kiállított Epson nyomtatón, a telefonjukról mondjuk
  • lesznek mindenféle tematikus ajándékok
  • lesznek akciós termékek, amiket személyesen lehet megvenni.

Most pedig már a lista is megvan, mindkét nap más akciók lesznek.

ke_pernyo_foto_2019-06-12_22_01_43.png

Pénteken Mi Band 3 aktivitásmérő lesz nagyon olcsón, erről itt írtam, tulajdonképpen olyan, mint egy DOS-os, stabil okoskarkötő, ami több hétig bírja egy töltéssel. Ennyi pénzt már csak az megér, hogy megvegyük a párunknak, aki rendszeresen lenémíti a telefonját, és nem érjük el. Rezgeti a csuklóját. Lesz még 32 gigás SD kártya, laptopok, nyomtató, hangszóró, az olcsó Xiaomi mobilok még olcsóbban.

Szombaton a csúcsajánlat a Huawei okosmérlege lesz, erről is írtam, abszolút meglepetés volt a cucc. Kapható lesz még az Azul nevű társasjáték is, ami szintén nagyon szép, de nézzetek körül ti is, hátha érdekel valami más.

Sajnos Apple tematikájú programokat most nem tudtam szervezni a boltba, látjátok, hogy a kínálat sem kimondottan almás, de egy júliusi hétvégére időzítünk egy olyan eseményt is, ezzel még jelentkezem. Most nagy lesz forgalom anélkül is.

Disclaimer: az AQUA Webshop az Appleblog feat. Almalé és Kungfu partnere