A legtöbben a Dohány utcával azonosították az AQUA-t, és valóban, 20 évig volt ott a fő üzlet. Már épp ideje volt tehát a váltásnak, nem csak azért, mert a mostani helyszín jobb parkolás és megközelíthetőség szempontból, de azért is, mert

egy sokkal tágasabb, fényesebb, áttekinthetőbb térben kapott helyet, a West End Business Center irodaépületében, a WestEnd bevásárlóközponttal szemben.

Akármilyen sokan is várnak, kényelmesen el tudják ütni az időt. Beüzemeltek egy ügyfélhívó rendszert, így a sorszámoddal a kezedben simán sétálhatsz körbe, megnézheted az okosóra vagy laptop választékot, vagy akár elektromos rollert is nézegethetsz. Egyébként meg a várakozási idő csökkenni fog, mert sokkal átgondoltabb és ügyesebb az egész rendszer.

Ami azonban a legfontosabb, és amiért a posztot is írom: jövő pénteken és szombaton nyitási akciókkal várnak titeket. Ez azt jelenti, hogy

  • AQUA témájú ajándékok lesznek
  • fotót nyomtathatsz a telefonodról EPSON nyomtatókra, egészségedre
  • mérsékelten Mac tematika is lesz, hiszen az AQUA komolyan gondolja az Apple tábor kiszolgálását, bár egyelőre nem kell külön Apple szekcióra gondolni. Én lobbizok, hogy minél több minden legyen.

A parkolás könnyebb, egyrészt ott a Westend, meg az egész napos olcsóparkoló is tőle északra, hat után pedig pár utcányira már ingyenesen parkolhatsz, az üzlet hétig lesz nyitva hétköznap.

Itt lesz a szerviz is, de azért nem árt tudni, hogy bármelyik AQUA üzletben leadhatod a garis készüléket, sőt a Garanciális Gyorsposta szolgáltatásukat is igénybe veheted.

Tovább infók itt.

A Váci úti bolt nyitvatartása:
H-P: 09:00-19:00
Sz: 09:00-18:00
V: zárva

A Váci úti szerviz nyitvatartása:
H-P: 10:00-18:00
SZ-V: zárva

 

Disclaimer: az AQUA Webshop az Appleblog feat. Almalé és Kungfu partnere