Az iGlass fóliákkal nem először foglalkozunk. Egyrészt azért, mert ezek az üvegfóliák Lamborghiniei, szóval ha valaki komolyan veszi a készüléke védelmét, akkor tényleg ilyen prémium minőségből választ, hiszen ha az olcsó fólia szar, akkor olyan, mintha nem is lenne.

Másrészről az iGlass a PRO üvegfóliák esetében 100%-os kiejlzőcsere garanciát vállal, tehát ha a fólia alatt eltörik a kijelződ, állják a csere költségét. De egyébként is 365 nap garancia jár minden termékre, a PRO-ra meg ez a kiterjesztett. (A fóliákról külön-külön itt írtunk.)

És hurrá: ma ünneplik a 3. születésnapjukat. És erre az alkalomra egy eszeveszett akciót hirdettek, még a Black Friday-es árak, meg minden korábbi akció is eltörpül a mostani mellett, ugyanis

30%-os kedvezményt adnak minden termékre! Az iGlass PRO-k mellé pedig ajándék tok jár.

szulinap3_fb.jpg

Az akció csak ma és hétvégén, tehát szombaton és vasárnap tart.

Az iGlass fóliáit egyébként könnyű otthon is felhelyezni, a hagyományos fóliákkal szemben előnye még, hogy nem látszik rajta az ujjlenyomat, a karcok ellen is hatásos, ráadásul vízlepergető hatású és meghagyja a telefon kijelzőjének üvegérzetét, tehát esztétikusabb külsőt is biztosít.

Disclaimer: az iGlass az Appleblog feat. Almalé és Kungfu partnere