Na kérem, május 12-én vasárnap délelőtt 10:00-kor, tehát egy hét múlva lenne egy közös HomePod hallgatás Budapesten, közel a Blaha Lujza térhez. Hogy ne csak beszéljünk arról, hogyan szól az Apple hangszórója, hanem tapasztaljuk is meg.

dsc04529_1.JPG

Nem is csak HomePod, összehallgatjuk a cuccot más hasonló kaliberű versenyzővel. Eddig egy Sonos Beam és egy Beoplay M5 jött össze.

Első körben egy családias, 30 fős összejövetelt tervezünk, ezt úgy oldjuk meg, hogy az első 30 ember, aki ír nekem egy emailt,  kapja meg a pontos helyszínt. A többieknek, ha sokan lesztek, tervezek egy második, nagyobb befogadásra alkalmas helyet.

Szóval írjatok az appleblognak kukac gmail pont com címre, én meg küldöm válaszul a címet. Vagy nem. Adatkezelési szabályzat a Rólunk részen olvasható, de nem csinálok semmit az email címetekkel, nem adom el senkinek, nem fogom spammelni stb.:)

Ha hoznátok hangszórót, írjátok meg azt is, a lényeg hogy kábé 100-150 ezer forint értékű BT vagy AirPlay cucc legyen, és ez esetben gyertek fél órával korábban.