Hétfőn kiadták az új iPadeket. Kedden az iMaceket. Kedden még mindig hihettük azt, hogy ez a dupla így kerek egész, de amikor szerdán jöttek az új AirPodok, akkor egyértelmű lett, mit tervez a cég.

Minden napra egy bemutató.

Ezzel egy hétig foglalkoztatják az embereket az új termékekkel, és így szerda magasságban elérik, hogy egy kétnapos hype induljon. Mintha a lottóhúzást várnánk, pedig valójában csak a pénzünket akarjuk elkölteni.

Vajon mi érkezik csütörtökön, és mi pénteken?

Lássuk, mire várunk a pletykák és egyebek alapján. Egyrészt az AirPowerre, amivel kapcsolatban nem tartom kizártnak, hogy egyáltalán nem is jön. Nézzük meg, mi volt eddig ezzel kapcsolatban az AirPods oldalán:

ke_pernyo_foto_2019-03-20_15_50_14.png

És mi van most?

ke_pernyo_foto_2019-03-20_15_50_29.png

Vagy megpróbálják elfelejteni az egészet, mintha nem is lett volna, vagy csütörtökre tartogatják, külön termékként az AirPowert, és majd kiegészítik az AirPods aloldalát (megnéztem, nincs a kódban sajnos elrejtett hasáb, ami ezt tartalmazná, ennyire nem voltak bénák).

Mi jöhet még? Beszéltek új iPod touch-ról, várjuk ugye a Mac Prókat, új monitort, új MacBookot, saját márkás fejhallgatót. Szerintetek?