Nem egészen ezzel a mottóval, de a fenti dátummal küldte ki az Apple a meghívókat a Steve Jobs Theaterbe. Kevesebb mint két hét múlva tehát bemutatnak valamit, amit így jellemeztek:

It’s show time.

app_1.jpg

Nincs kettős jelentés, elég egyértelmű a dolog. Színes meghívó helyett egy rövid videót mellékeltek még a meghívóba, ami visszaszámlál a régi filmtekercsek mintájára, aztán kiteszi az Apple logót.

Teljesen egyértelmű, hogy az Apple fő bejelentése a filmekkel lesz kapcsolatos.

Itt írtam erről bővebben, mire lehet számítani: nem csak saját tartalmakra, de elég nagy az esélye annak, hogy egy új TV appal becsatornázzák magukhoz a különféle szolgáltatókat . meg persze a saját tartalmaikat is -, hogy egy helyen lehessen látni, előfizetni mindenre.

Ezenkívül még a News előfizetés megújítását is várják, mi mondjuk annyira nem, mert nekünk eddig sem volt elérhető. Lehet szó még az iOS 12.2-ről, ami az új szolgáltatásokat elhozza, de azért vigyázzunk ezzel a verzióval: az EKG mérést még szorosabban ellenőrzi majd, az iPhone-unkban lévő SIM kártyát ellenőrzi, milyen régióhoz tartozik. Aki eddig sikerrel cselezte ki az Apple-t egy USA modellel, az ne frissítsen túl elhamarkodottan.

Aztán hogy lesz-e hardveres frissítés, vagy sem: ki tudja. Az Apple a szolgáltatásokra fókuszál, ha mellette frissít valamit, annak úgy örüljünk azért. Ez az új módi, úgy tűnik.