A tegnapi Ye - Trump összecsapáson volt rendesen adok-kapok. Azért volt különleges a mérkőzés, mert elvileg úgy tűnt, hogy az ellenfelek egymást próbálják leteríteni a lehengerlő stílusukkal és furcsa kijelentéseikkel, de a harc végére tisztán látszott, hogy a körülöttük állókat, és úgy általában az emberiséget verték agyon, miközben ők, kifejlett személyiségvédelmi mechanizmusaik révén, érintetlenek maradtak.

Ye kihúzta az Apple kártyát, többször is.

Az elnök számára, miközben kifejtette az álláspontját megannyi témában, szóban megalkotta az ideális repülőgépet. Úgy van: Ye ugye az egyik legnagyobb feltalálónk, saját maga szerint, így aztán rögtön nevet is feltalált a dolognak: iPlane. Az iPlane elnöki repülőgép, az Air Force One-okat váltaná Ye elképzelése szerint, és az Apple gyártaná le őket.

Ye elővette az iPhone X-ét, és megmutatta az iPlane-ről készült képet Trumpnak. “Hoztam egy ajándékot magammal” - mondta, miközben a telefonján kereste a képet. Elárulta azt is, hogy a jelkódja 000000. Ez a világ talán leggyakoribb jelkódja egyébként a faceplamozó biztonságtechnikai szakértők szerint.

A megbeszélés után rögtön a georgetowni Apple Store-ba vitt a zenész útja, ahol felállt az egyik kiállítóasztalra - cipőben -, hogy, mint mondta, tartson egy keynote-ot. A keynote-on elmondta, hogy megalkotott egy új sapkát, amin az a felirat áll, “Make America Great”, vagyis az Again nélkül, és Trump hordja a sapkáját.

 

Merthogy Ye divattervező is.

Aztán Ye leszállt az asztalról, és hazament. Szabadon, a saját autóján.

Ezen a napon a zenész beszélt arról is, hogy diagnosztizáltak nála egy bizonyos mentális problémát.

#nagyonakartamnemmegírni #aztánmégismegírtam