Na kérem. Elérkeztünk a nagy naphoz. Az Apple 2018-as harverbemutató-negyedévének első, de szerintem nem az egyetlen eseményéhez.

ke_pernyo_foto_2018-09-12_15_53_40.png

Nem részletezem, mit várhatunk. Úgyis tudjátok.

A lényeg, hogy most kísérleti jelleggel nem úgy közvetítem az eseményeket, ahogy eddig. Terveim szerint ahogy pörögnek a bemutatók, úgy teszem ki az újabb és újabb posztokat, a bemutatott termékekről, és esetleg a keynote-ról, az esemény hangulatáról, egyéb bejelentéseiről.

Magát az eseményt az apple.com-on láthatod majd ezen az url-en, a streamhez iOS vagy Mac, esetleg egy PC Windows 10-zel és Microsoft Edge-dzsel felszerelve (más is jó lehet, ha támogatott az MSE, H.264 és AAC). Ha második generációs, vagy újabb Apple TV-d van, akkor egy appon keresztül, nagyban is nézheted Cook-ékat,

A történelemben először az Apple Twitteren is közvetíti az eseményeket élőben, valószínű a tweetek már meg vannak írva, és jóváhagyva várnak egy gépen. Itt lehet várni a rövid összefoglalókat.

Úgyhogy szerintem tedd ezt: nézd meg a keynote-ot a fenti módok egyikén, időközben nézegesd a blogot, megjelent-e már az összefoglaló poszt az elhangzottakról, ott átnézheted, ha lemaradtál valamiről.

Két óra múlva kezdődik a show, nézzétek nagy várakozással.