A MacBook Prókon és iPaden kívül, amiket idén újítottak be, csupa lejárt szavatosságú hardvert cipel magával a cég. Még az AirPower nevű töltőt is sikerült úgy időzíteni, hogy most már tényleg mindenki várja, miközben egy rakás frissítés esedékes holnapután.

Igazából annyi, hogy biztosan nem sikerül mindent bemutatni.

https---blogs-images_forbes_com-gordonkelly-files-2018-08-screenshot-2018-08-03-at-01_38_55_jpg.png

Ami a pletykák alapján biztosra vehető, az az iPhone és Apple Watch update-ek. Az Phone-nál különösen izgalmas az idei év, hiszen állítólag minimum három modellt mutatnak be, és akkor még mindig ott a kérdés az SE vonalról. Mármint hogy mi lesz vele. Nagy kérdés továbbá az iPhone X-ek ára, eleinte sokan le merték volna fogadni, hogy olcsóbb lesz az új X - és még olcsóbb az LCD-s modell -, most már egyáltalán nem annyira esküsznek meg rá a források. A Trumppal folytatott tárgyalásokra nehéz alapozni, így ezt a bizonytalanságot bele kell építeni az árakba is.

A Series 1 és Series 3 készletek megcsappantak az Apple weboldalán, ami egy új modell érkezését vetíthetik előre. Nagyobb kijelző, nagyobb Korona, taptic gomb, változatlan ház - ezeket várjuk a Series 4-től.

Már ez is simán elég lenne egy másfél órás keynote-ra, pedig van még bőven.

Például idén nem mutatott be külön iPad Prókat az Apple. Sőt, van egy iPad mini is a kínálatban, ami szinte megvásárolhatatlan az idei iPad mellett: több mint 500 napja frissült. De a tavaly nyáron bemutatott Pro modellekre is ráférne a frissítés.

Esküsznek arra is, hogy új Apple TV is várható. Ez annyira egyébként nem lenne esedékes, de az Apple erőfeszítései saját tartalom gyártására annyira felerősödtek, hogy lassan a saját szolgáltatás bejelentését várják, amihez valamiért új vasat is emlegetnek. Itt van öt dolog, amiket várhatunk az új modellben, ami szerintem idén nem jön.

És ne feledkezzünk meg a Macekről sem. Egy új Mac miniről pletykáltak, ami a profi felhasználókat célozhatja, nyilván magasabb áron, mindenesetre újra behozná a vérkeringésbe a kicsikét. De ígért az Apple Mac Prót is, nagyon megérett a helyzet a MacBook Air és a MacBook széria összemosására valami jó termékben, és az iMac is megérdemelne új alkatrészeket.

Mi van még? Igen, AirPower, amihez új, vezeték nélkül tölthető AirPods-ok is kellenek.

Ahogy most kinézünk, nem One, de Ten more things kell a show végére, hogy végigérjünk az elmúlt hónap bígérős pletykáinak. Inkább valószínű azonban, hogy most egy iPhone / Watch, esetleg lazán updae-elt iPad napot tartanak, és a Macek, meg minden más novemberben kerül bemutatásra, gyors megjelenéssel.