Az iOS béták arra is jók, hogy cáfolják vagy megerősítsék a hónapok óta terjengő pletykákat. És az iOS 12 bétája, ahogy illik, pontosan ezt teszi.

Köpött már az iPaddel, az AirPods-szal és az iPhone-nal kapcsolatban is.

hlsipad.png

Az iPaddel kapcsolatban az derült ki a nem éppen Munkácsy-kidolgozottságú, kódban talált képről, hogy valóban káva nélküli vagy minimálkávás készülék érkezik, csakhogy notch nélkül. Hogy ez mit jelent, sikerült-e a kijelzőbe építeni az érzékelőket és a kamerát, vagy elfért minden a minimálkáván, nem tudni.

airpods2-1.png

Az AirPods-szal kapcsolatban megerősítést nyert a tölthető doboz elmélete, sőt egyszerre egy zöld és egy borostyánszínű töltöttséget jelző LED-es változatról is találtak képet. Az egyezményes töltöttség-kódrendszer szerint a zöld a feltöltött állapotot jelöli majd, a borostyán pedig vagy a töltési folyamatot jelöli (vezetéknélkülinél ez is fontos), vagy a merülő akksit. Egyelőre nem tudni.

Az iPhone-nal kapcsolatban ezt kaptuk, a wallet UI-ban találták:

https---blogs-images_forbes_com-gordonkelly-files-2018-08-screenshot-2018-08-06-at-02_15_20_jpg.png

A jobb oldali valószínűleg az iPhone X, míg a bal oldali egy nagyobb iPhone X, vagyis valóban érkeznek több méretben keret nélküli, notch-os példányok. A méretarány pedig erre enged következtetni az iHelper rendere szerint:

https---blogs-images_forbes_com-gordonkelly-files-2018-08-screenshot-2018-08-03-at-01_38_55_jpg.png