Elkezdődtek a nyolcaddöntők a vébén, ennek már a fele sem tréfa, pedig sokan a délután négy órai meccs idején még a munkahelyükön vannak, esetleg buszon ülnek. A lenti módszer mindkettejüknek ideális módszer a mérkőzések észrevétlen nézésére, de koncentráljunk a munkhelyre, mert az nehezebb dió.

A szükséges eszközök:

A MyTV appban ugyanis ingyen nézheted a királyi adókat, így az M4 Sportot is, és az alkalmazásnak van egy kellemes tulajdonsága.

Ha kikapcsolod a kijelzőt, a közvetítés hangját akkor is streameli.

A következő a teendő tehát. iPhone-on meccs elindít, képernyő kikapcsol, teló a zsebbe, hang az egyik fülre, egy alig észrevehető AirPodra (hosszú haj előny). Folyamatosan hallod, mi történik, megkapod a meccs hangulatát, az unalmas részek alatt dolgozol, értelmesen nézel, kérdezel, reagálsz, kávét főzöl. Ha helyzet van, elnézést kérsz, hogy üzeneted jött, előveszed a telót, és az ujjlenyomatoddal vagy arcoddal feloldva azonnal látod a meccset. Sajnos beforgatva látod, így ha a telefont kamuból állítva kell tartani (merthogy üzeneted jött ugye), így nézed meg a gólokat.

img_4676.png

Buszon utazva nincs ilyen gond, ott forgatod ahová akarod.