A WWDC bejelentésével egy időben az Apple egy külön az App Store-ról szóló tematikus fejlesztői oldallal lepte meg a meglepetésre vágyó fejlesztőket és wannabe fejlesztőket.

screen-shot-2016-04-18-at-7-37-18-pm.png

Az oldal elvileg bemutatja, hogyan tudjuk sikeressé tenni az alkalmazásainkat az Apple rendszerein, ehhez pedig bemutatnak több fejlesztőt is, akik videón keresztül magyaráznak viszonylag felszínes dolgokat arról, hogyan lettek sikeresek ők.

Az oldalon ígérnek olyan kérdésekre is választ, mint hogy miként válasszunk business modellt, hogyan növeljük az elköteleződést, hogyan törjünk be a nemzetközi piacra, de végül csak olyan tanácsokat kapunk, mint hogy a freemium népszerű, de oda kell rá figyelni, gyakran kell frissíteni, és monitorozni a visszajelzéseket, meg hogy a világon sok nyelv van, strukturálni kell, meg kulturizálni.

Szóval ez nem egy részletes iránymutatás, nem tudsz ennek mentén haladva eljutni a sikerig, de ha ezeket az állításokat saját magad nem fogalmaztad még meg, mert mondjuk nagyon a kódokra figyelsz, és a stringeknél is csak az idézőjeleket olvasod szívesen, akkor hasznos lehet. Amolyan read before programming cucc.