Hirdetőnk az iCentre, akik egy különleges ajánlatot szeretnének bemutatni nektek.

Az iCentre-ben már egy ideje tart a MacBook Air-ek árcsökkentése, de most még tettek rá egy lapáttal. Még egy tízest levontak a gép árából, így már becsusszant 300.000 forint alá a 13-as modell.

Ami azért egy oltári jó vétel.

appleair13-2015_1.jpg

Oké, ez a modell kábé egy éve él köztünk, de épp ennek köszönhető, hogy 359.990 helyett 60.000-rel olcsóbban kaphatjuk meg. Még ebben a negyedévben várható, hogy érkezik az új modell, aminek a listaárát még nem tudjuk, de várhatóan nem lesz akciós egy jó darabig.

Pedig a helyzet az, hogy a mindennapi használat során soha nem vesszük észre, hogy egy éves a konstrukció, a 2015-ös MacBook Air pedig nemcsak az alap munkavégzéshez jó, hanem otthoni videóvágáshoz, teljesítményigényesebb munkákhoz is megfelelő. 

Javasolt a 256 gigás modell 379 990 forintért, ha van rá pénzünk, és nem sajnálunk 80 ezret kifizetni 128 giga háttértárért.

És hogy miért jó APR-ben vásárolni - azon túl persze, hogy itt van ez az akció?

  • Beszámítják a vásárlásnál a megunt, régi tableted, okostelefonod (nem csak Apple gyártmányt), valamint a régi Mac gépedet. Egy hibátlan, sérülésmentes iPhone 5 16 GB készülék például akár 70 000 forintot érhet.
  • Például azért, mert kérhetsz áruhitelt, 15-30 percen belüli elbírálással, 25 ezertől 500 ezer forintig.
  • Köthetsz biztosítást nagyon jó áron akár 3 évre, így szinte bármire felkészülten használhatod a géped.
  • Szakértők segítik a választásod, nem kell órákig túrnod a netet a megfelelő modell kiválasztásához.
  • Ha netán valami gond van a gépeddel, a szervizelést is cégen belül intézik, így mindig a legjobb kezekben lesz az eszközöd!
  • A legjobb kiegészítőkből válogathatsz helyben, hogy biztosan mindenre tudd használni az általad választott konfigurációt.

Az iCentre legjobb ajánlatait itt találod meg folyamatosan.

terkep_3.jpg

Az iCentre az Appleblog feat. Almalé és Kungfu partnere.